kryesoret nga lajmepolitike.com

punesim katar

“Aplikacioni për punë” zhvendoset në Katar

Në një vizitë zyrtare që Kryeministri Rama dhe anëtarë të Kabinetit Qeveritar zhvilluan në Shtetin e Katarit para pak ditëve, u nënshkrua edhe “Marrëveshja ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së...

ben blushi elbasan2

Thënia e ditës

Thënia e ditës është shkëputur nga letra që rreth 800 socialistë i kanë dërguar kryetarit Rama. Në letër ata shprehin pakënaqësi ndaj kryetarit të PS-së së rrethit dhe kryetares së...